Wij kennen Deventer van binnen en van buiten

Buitengewoon doelgericht
Wat je meteen zult merken als je bij ons binnenstapt is dat wij anders zijn: open, eerlijk, betrokken en helpend. Wij zijn je baken, je gids waar je op kunt vertrouwen. Die je zonder omwegen naar de woning van je dromen leidt. En jouw te verkopen woning in de markt zet als de droomwoning voor een ander!

Dit is Binnen

Matties van Binnen

Raymond Bresser
NVM Makelaar & Taxateur

... van Deventer. Nee, niet van die andere plaats. Verwacht van mij dus geen one hundred and eighties, wel de beste prijs voor je woning. Een kwestie van scherp blijven, niets aan het toeval overlaten en slim inzetten op de sterke punten van je huis, zodat ik alle aandacht uit kan laten gaan naar jouw wensen en belangen. Niets is onmogelijk. Wat ik doe om scherp en fit te blijven? Voetbal en hardlopen. Jawel, dit Binnenmens is ook een buitenmens!”

Joyce Spijkerman
NVM Makelaar & Taxateur

... zeker geen onbekende in Deventer en helemaal niet in Colmschate waar ik woon. Secuur en gedreven tot in perfectie. Of het nu gaat om hulp bij de verkoop of aankoop van jouw huis: dit kan je allemaal aan mij overlaten. Als iets nog nooit gedaan is, betekent het niet dat het niet kan, is mijn motto. Kunstschaatsen en borrelen met vriendinnen zorgen voor een mooie balans tussen mijn werk en privé. Buiten is het fijn, maar Binnen is beter!” 

Annemarie Vloedgraven
Kandidaat makelaar en taxateur

..…de jongste aanwinst van Binnen Makelaars. Haar roots liggen buiten Deventer, maar inmiddels is haar hart wel verpacht aan Deventer.  Nu ligt haar focus Binnen, maar je gaat haar ook zeker buiten tegenkomen. Ambitieus en zeer leergierig op elk onderdeel van de woningmarkt. Op dit moment zit zij in de afrondende fase van haar studie tot register makelaar en taxateur. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan handbal en borrelen met vriendinnen. Kortom, als je het Binnen leert dan kan je het buiten vertellen.

Buitengewoon tevreden klanten

Zijn we natuurlijk trots op. Hieronder lees je wat ze van ons vinden.
Binnen bij 
1/0
Binnenkort eens kennismaken?
Verplicht
Verplicht
Verplicht